Chris Minh Doky

Chris Minh Doky med pianist i Botanisk Have

Oplev den verdenskendte danske jazzbassist i en smuk og livsbekræftende koncert i Botanisk Have.

Oplev den verdenskendte danske jazzbassist i en smuk og livsbekræftende koncert i Botanisk Have.

Bassist med verdenskendt tone til En Romantisk Aften i Botanisk Have

Med sin verdenskendte tone har den danske bassist gennem en lang karriere bevæget sig ubesværet på tværs af genrer, men altid med et fundament i jazzånden. Chris Minh Dokys tone og lyd er affødt af den danske arv og sine mange år i New York, hvor han som teenager blev opdaget og sidenhen håndplukket af de største musiklegender.

Allerhøjeste internationale klasse

Som solist er Chris Minh Doky i dag internationalt anerkendt som en af verdens førende og innovative bassister og har opnået Grammy nomineringer, Det Danske Ridderkors og platinplader mv.

En koncert med Chris Minh Doky er ikke blot en musikoplevelse af allerhøjeste internationale klasse – det er en oplevelse af ægte nærvær og spilleglæde.

”den fineste melodibærer ”(Berlingske)

”decideret gribende og smukke numre” (Gaffa)

”en ren jazz lykke-pille” (BT)

“…a commanding presence…” (The New York Times)

“..world-class bassist…” (The Guardian)

“A virtuoso” (Le Monde)

Køb billet her

Danmarks bedste musikere til En Romantisk Aften i Botanisk Have

Promenér rundt og oplev romantisk musik med nogle af Danmarks bedste musikere og kunstnere til En Romantisk Aften i Botanisk Have på 12 eventyrlige koncertscener. Alle kunstnere optræder tre gange i løbet af aftenen (varighed a 20 minutter) på hver deres scene i Botanisk Have, Danmarks smukkeste have. 

Oplev denne aften Laid Back, Malte Ebert, Mette Lindberg, Lars Lilholt, Julie Berthelsen, Mick Øgendahl, Kristian Kjærlund, Ghita Nørby, Anna David, Mads Christensen, Romantic Strings, Chris Minh Doky m.fl. m.fl. til arrangementet “En Romantisk Aften i Botanisk Have” fredag den 5. juni 2020 kl. 18-22. En eventyrlig, romantisk & hyggelig koncertoplevelse.

Køb billet her