Ghita Nørby

Ghita Nørby læser H.K.H. Prins Henriks kærlighedsdigte

Ghita Nørby til En Romantisk Aften i Botanisk Have

En af Danmarks største og mest elskede skuespillerinder Ghita Nørby vil med sin rolige stemme, varme udstråling og sit positive sind læse kærlighedsdigte skrevet af Hans Kongelige Højhed Prins Henrik. En dejlig og nærværende oplevelse fyldt med poesi og kærlighed i Danmarks smukkeste have.

Kærlighedsdigte skrevet af H. K. H. Prins Henrik

H. K. H. Prins Henrik var et kunstnerisk menneske, som gennem årene både lavede skulpturer og udgav mange digtsamlinger. I sine digte behandlede H.K.H. Prins Henrik de store spørgsmål om kærligheden, døden, lykken og meningen med livet.

“Man lægger sjælen i sine digte, det gør jeg i hvert fald…”– H.K.H. Prins Henrik

Skuespillerinden Ghita Nørby

Med mere end 100 film og utallige teaterforestillinger er Ghita Nørby én af Danmarks absolut mest populære og største skuespillerinder. Et kig tilbage på Ghita Nørby imponerende karriere viser en bredt favnende og alsidig kunstnerinde gennem samtlige seks årtier på scenen.

Hele Danmark elsker Ghita Nørby i den folkekære rolle i filmklassikeren “Baronessen fra benzintanken” fra 1960 og som den højt elskede figur Ingeborg i tv-serien “Matador” fra 1978-1982. Senere i roller i langt mere alvorlige film som f.eks. “Dansen med Regitze”, samt et utal af store og stærke kvinderoller i klassiske og moderne teaterstykker på bl.a. Det Kongelige Teater.

Som skuespiller behersker Ghita Nørby hele følelsesregistret og kan med sit nærvær, sine melodiske fraseringer af teksten og sin smukke udtale skabe en stemning af varme og spænding, der når ind i enhver sjæl.

Ghita Nørby til En Romantisk Aften i Botanisk Have billetter rives væk til denne unikke oplevelse i Danmarks smukkeste have.
Køb billet her