Ginman/Blachman/Dahl

Ginman/Blachman/Dahl 

De tre store personligheder Lennart Ginman, Thomas Blachman og Carsten Dahl, udgør én af Danmarks fremmeste og mest legendariske jazztrioer. 

Glæd dig til at opleve dem i Botanisk Have 2019, når de på deres helt egen sublime måde spiller de store klassikere“The Girl from Ipanema”, “Somewhere over the Rainbow”, “What a Wonderful World”, “Take Five” m.fl.

Historien bag den legendariske jazztrio

Trioen præsenterer kvalitetsbevidst musik, som på baggrund af et højt teknisk niveau er båret af humor og frigjorthed kombineret med seriøsitet og balance. De tre gamle venner har spillet sammen i en årrække, og da de for snart 20 år siden fik en international pladekontrakt med Verve Records, havde de også det sigte at arbejde som en selvstændig enhed omgivet af en række danske og internationale solister ved pladeindspilninger og koncerter. Blandt andet i svævende højt niveau med musikere som Palle Mikkelborg og Nils Petter Molvær. 

De fik 6 stjerner i Berlingske Tidende til koncert den 7. juli 2018 i København “…så meget urkraft og så megen glæde”.

Om Thomas Blachman

Thomas Blachman er ikke blot kendt som skarp X-factor dommer, men også som producer og Grammy-vinder ved siden af trommehvervet. Thomas Blachman er kendt for sit spil bag trommerne – et intenst drive, parret med spontane udbrud af strindbergsk karakter, er en usædvanlig oplevelse.

Om Lennart Ginman

Det er den sikre bund i musikken, med højt til loftet, der kendetegner Lennart Ginman. Ginman er et af de sikreste kort i dansk musikliv. Med en uforbeholden tilgang og sikker stilfornemmelse er han en af Danmarks mest efterspurgte bassister.

Om Carsten Dahl

Carsten Dahl er en af Danmarks på én gang mest skønne, geniale og originale jazzpianister. Han bølger fra det smukkeste lyriske til det vildeste improviserede og uforudsigelige med absolut ingen tøven eller afstand mellem sin indre musikalske kilde og hvad hans fingre finder på. En kunstner uden impulskontrol, og publikum elsker hans tonestrøm og lune personlighed.

Glæd dig til at opleve Ginman/Blachman/Dahl i den eventyrlige og smukke have

De tre formidable musikere formår bedre end nogen anden dansk jazztrio at forene spiritualitet med sjov og traditioner med fornyelse. Man kan med andre ord forvente sig en stilfuld og medrivende oplevelse i Botanisk Have. Begrænset antal billetter.

Danmarks bedste musikere og kunstnere denne aften

Promenér rundt og oplev romantisk musik med nogle af Danmarks bedste musikere og kunstnere på 11 eventyrlige koncertscener. Alle kunstnere optræder tre gange i løbet af aftenen (varighed af 20 minutter) på hver deres scene i Botanisk Have, Danmarks smukkeste have. 

Oplev f.eks. Kasper Winding, Sebastian, Dorthe Gerlach, Live String, Susanne Elmark, Alberte Winding, Debbie Cameron, Nanna Lüders Jensen, Ginman/Blachman/Dahl, Thomas Buttenschön, Moonjam Trio med Bobby Ricketts m.fl. til arrangementet “En Romantisk Aften i Botanisk Have” onsdag den 5. juni 2019 kl. 18-22. En hyggelig & eventyrlig koncertaften!

Køb billet nu

 

Botanisk Have Koncert 2019