Køb billet

KØB BILLETTER

Her kan du nemt & enkelt købe billetter

Koncerten “En Romantisk Aften i Botanisk Have” afholdes Grundlovsdag 5. juni 2019 i København. Arrangementet er fra kl. 18:00-22:00. Årets gave til din kæreste, bedste venner, familie eller ægtefælle – en eventyrlig og smuk aften med den bedste musik.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til denne hyggelige og hjertevarme koncertoplevelse i Danmarks smukkeste have.

VIP Diamant Billetpris 600 kr. pr. person inkluderer (KØB NU – KLIK HER):
·       Entrebillet til koncerten via VIP indgangen i Botanisk Have
·       Et glas rosé på Palmehusets terrasse
·       En kop friskbrygget kaffe samt lækker kage
·       Et behageligt sommertæppe i blødt fleece 

Alm. Billetpris 300 kr. pr. person inkluderer (UDSOLGT)

Køb billet nu

Om “En Romantisk Aften i Botanisk Have”

Promenér rundt og oplev 12 eventyrlige koncertscener i Botanisk Have i København med romantisk musik. Alle kunstnere optræder tre gange i løbet af aftenen på hver deres scene i Botanisk Have – Danmarks smukkeste have anlagt i 1874. Der er faste parkbænke rundt om i haven, så man indimellem kan sidde og nyde den skønne stemning. En aften hvor du i de smukkeste omgivelser i Botanisk Have kan nyde nogle af de mest romantiske melodier midt i Brombærhaven, ved Stenhøjen, Staudekvarteret, Granbakken, ved Palmehuset, ved den Hvide Bro, ved den idylliske sø & Observatoriehøjen – En magisk stemning der skal opleves!

Mad & Drikke

Der vil være mulighed for at købe picnickurv samt andre lækre sager. Det vil ikke være tilladt at medbringe mad og drikke i Botanisk Have. Læs mere om vores lækre Konge Picnickurv – klik her

Botanisk Have Koncert 2019