Kristian Kjærlund

Kristian Kjærlund synger i Botanisk Have

Kristian Kjærlund bjergtager på en scene med sin stemme og fremtoning – nu kan du opleve Kristian ved en helt unik koncert midt i Danmarks smukkeste have Botanisk Have.

”Det dragende og ikoniske ved popstjernemytologien – det har han. Det er respektindgydende at mærke den der starquality, som det i virkeligheden er” (mentor Thomas Blachman)

Har en helt særlig glød i stemmen

”Du er på en eller anden måde født til det der”, sagde Ankerstjerne til Kristian Kjærlund undervejs i dette års X Factor. Og det udsagn vistes sig at være ganske profetisk – for efter en ugelang konkurrence, blev det den 23-årige sanger der løb af med sejren i dette års udgave af det populære sangshow. 

Vi har undervejs hørt Kristian synge en lang række andre kunstneres sange – og hver gang gøre det med en helt særlig glød i stemmen. Den er der også på Kristians første originale sang, vindersinglen ”Lost & Profound”, der efter de første par uger på streamingtjenesterne er afspillet langt over 100.000 gange.

Tiden efter talentshowet er blevet brugt på at lave musik i Sonic Vista Studio på Ibiza med nogle af landets bedste musikere og producere. Her har Kristian Kjærlund fået mulighed for at udfordre sit musikalske udtryk i samarbejdet med Kwamie Liv og producer Nicolai Kornerup.

Glæd dig til en magisk og stærk koncertoplevelse!

Køb billet her