Kaffe & Te Baren i Botanisk Have

Koncert i Botanisk Have. Køb og nyd kaffe og te i Kaffe og Te Baren, duft og smag den friskbrygget kaffe eller nyd nye spændende eksotiske teer midt i Botanisk Have, hvor der både gror kaffetræ og tebuske LIVE.

Køb og nyd kaffe og te i Kaffe og Te Baren, duft og smag den friskbrygget kaffe eller nyd nye spændende eksotiske teer midt i Botanisk Have, hvor der både gror kaffetræ og tebuske LIVE.

Du kan opleve at drikke en kop varm kaffe eller te i den smukkeste have i Danmark, mens du hører din yndlingsmusik og nyder blomster, planter og træer, der er ikke øje tørt.

Alle der køber entrebillet til arrangementet “En Romantisk Aften i Botanisk Have” Grundlovsdag den 5. juni 2020, modtager et oversigtskort 10 dage inden arrangementet. På oversigtskortet kan du se, hvor den hyggelige Øl Bar er placeret i den eventyrlige have.

Separator


Køb billet nu

12 scener med fantastiske musikere og kunstnere

Oplev en smuk aften med nogle af Danmarks bedste kunstnere og musikere til vores idylliske koncertaften “En Romantisk Aften i Botanisk Have” Grundlovsdag lørdag den 5. juni 2021 kl. 18-22.

En helt unik koncertoplevelse i Danmarks smukkeste have – BOTANISK HAVE, mellem majestætiske træer, eksotiske duftende blomster fra hele verdenen, og tusindvis af spændende urter. Når man træder ind i Botanisk Have denne aften forstummer byens larm, og en ny verden åbenbarer sig med sjældne planter, smukke gamle træer og et bølgende idyllisk landskab med hyggelig stemning, smagsoplevelser af de bedste du kan købe og romantisk musik – en eventyrlig oplevelse.

En koncertaften fyldt med kærlighed, eventyrlig stemning, idylliske områder, de skønneste gæster, musikere og kunstnere.


Køb billet nu

%d bloggers like this: