Kagebord i Botanisk Have

Kagebord med de lækreste kager i Botanisk Have

Kagebord med de lækreste kager i Botanisk Have

Denne aften kan du købe og nyde en af de lækre klassiske kager som kartoffelkage, jordbærkage, drømmekage og lagkage fra vores flotte kagebord.

Du kan vælge en af de lækre kager, som du kan nyde til den skønne musik i denne smukke natur. En “sød” oplevelse som du kan dele, en uforglemmelig kageoplevelse.

Kager er hygge, kager er til særlige øjeblikke, denne aften kan du nyde det hele på én gang.

Alle der køber entrebillet til arrangementet “En Romantisk Aften i Botanisk Have” Grundlovsdag den 5. juni 2020, modtager et oversigtskort 10 dage inden arrangementet. På oversigtskortet kan du se, hvor den hyggelige Kage Bar er placeret i den eventyrlige have.


Køb billet nu

12 scener med fantastiske musikere og kunstnere

Oplev en smuk aften med nogle af Danmarks bedste kunstnere og musikere til vores idylliske koncertaften “En Romantisk Aften i Botanisk Have” Grundlovsdag fredag den 5. juni 2020 kl. 18-22.


En helt unik koncertoplevelse i Danmarks smukkeste have – BOTANISK HAVE, mellem majestætiske træer, eksotiske duftende blomster fra hele verdenen, og tusindvis af spændende urter. Når man træder ind i Botanisk Have denne aften forstummer byens larm, og en ny verden åbenbarer sig med sjældne planter, smukke gamle træer og et bølgende idyllisk landskab med hyggelig stemning, smagsoplevelser af de bedste du kan købe og romantisk musik – en eventyrlig oplevelse.

En koncertaften fyldt med kærlighed, eventyrlig stemning, idylliske områder, de skønneste gæster, musikere og kunstnere.


Køb billet nu