Nyd oliven fra Toscana i Botanisk Have

Oliven fra Toscana med friskbagt brød. PB ACTION står for eventyrlig koncert i Botanisk Have.

En af de bedste olivenolier og oliven kommer fra Toscana omkring Lucca

Nyd oliven fra Toscana med friskbagt brød i Botanisk Have – lidt lækkersulten, lidt sundt, et lille eventyr til koncerterne.

Olivenolien og oliventræet er forbundet med århundreders kulturel og gastronomisk historie, køkkentips, landskabsoplevelser, religion – og ikke mindst Italien.

Fedtstoffer er en vigtig del af en god og varieret kost. Fedt giver nemlig smag og gør huden blød og smidig. De enkeltumættede, som især findes i olivenolie, kan sænke kolesterolindholdet i blodet. Olivenolien hører altså til de enkeltumættede fedtstoffer og er samtidig den olie, som er rigest på denne type fedtstoffer.

Alle der køber entrebillet til arrangementet “En Romantisk Aften i Botanisk Have” Grundlovsdag den 5. juni 2020, modtager et oversigtskort 10 dage inden arrangementet. På oversigtskortet kan du se, hvor den hyggelige Oliven Bar inspireret fra TOSCANA er placeret i den eventyrlige have. Vi husker alle drømmen om et hus i Toscana og den ro det vil give med sin egen lille olivenlund, hvor man kan plukke sine oliven.


Køb billet nu

12 scener med fantastiske musikere og kunstnere

Oplev en smuk aften med nogle af Danmarks bedste kunstnere og musikere til vores idylliske koncertaften “En Romantisk Aften i Botanisk Have” Grundlovsdag lørdag den 5. juni 2021 kl. 18-22.

En helt unik koncertoplevelse i Danmarks smukkeste have – BOTANISK HAVE, mellem majestætiske træer, eksotiske duftende blomster fra hele verdenen, og tusindvis af spændende urter. Når man træder ind i Botanisk Have denne aften forstummer byens larm, og en ny verden åbenbarer sig med sjældne planter, smukke gamle træer og et bølgende idyllisk landskab med hyggelig stemning, smagsoplevelser af de bedste du kan købe og romantisk musik – en eventyrlig oplevelse.

En koncertaften fyldt med kærlighed, eventyrlig stemning, idylliske områder, de skønneste gæster, musikere og kunstnere.


Køb billet nu
PB ACTION afholder flot koncertaften i København