Pindemad i Botanisk Have

Pindemad Bar i Botanisk Have

Pindemadder med de lækreste danske råvarer fra land og hav i Botanisk Have.

Pindemad Bar med salg af pindemadder med de bedste og lækreste danske råvarer fra land og hav – en fantastisk dansk smagsoplevelse.

Vi er vokset op med begrebet pindemadder, som var og er til nogle helt specielle festlige lejligheder. Denne aften på Grundlovsdag er en speciel lejlighed, hvor du har mulighed for at nyde pindemadder, det er så dansk, det er dejligt, det er nostalgisk, festligt og lækkert.

Alle der køber entrebillet til arrangementet “En Romantisk Aften i Botanisk Have” Grundlovsdag den 5. juni 2020, modtager et oversigtskort 10 dage inden arrangementet. På oversigtskortet kan du se, hvor den hyggelige Pindemad Bar er placeret i den eventyrlige have.


Køb billet nu

12 scener med fantastiske musikere og kunstnere

Oplev en smuk aften med nogle af Danmarks bedste kunstnere og musikere til vores idylliske koncertaften “En Romantisk Aften i Botanisk Have” Grundlovsdag lørdag den 5. juni 2021 kl. 18-22.

En helt unik koncertoplevelse i Danmarks smukkeste have – BOTANISK HAVE, mellem majestætiske træer, eksotiske duftende blomster fra hele verdenen, og tusindvis af spændende urter. Når man træder ind i Botanisk Have denne aften forstummer byens larm, og en ny verden åbenbarer sig med sjældne planter, smukke gamle træer og et bølgende idyllisk landskab med hyggelig stemning, smagsoplevelser af de bedste du kan købe og romantisk musik – en eventyrlig oplevelse.

En koncertaften fyldt med kærlighed, eventyrlig stemning, idylliske områder, de skønneste gæster, musikere og kunstnere.


Køb billet nu