Mick Øgendahl

Mick Øgendahl i Botanisk Have

En sjov aften med Mick Øgendahl i Botanisk Have 2020

Mick Øgendahl kan lave jokes om alt – også om kærlighed og parforhold. Glæd dig til at opleve Mick Øgendahl i Botanisk Have fredag den 5. juni 2020.

Landets mest populære komikere

Mick Øgendahl er en af landets mest populære komikere, og det er ikke uden grund! Blandingen af et enestående kropssprog og et unikt komisk talent gør Mick Øgendahl til en sværvægter på den danske underholdnings-scene.

Mick Øgendahl har været med i front i mange år, men han føler sig fortsat som en af de nye, og glæden ved at stå foran et publikum er stadig lige så stor, som da han første gang trådte op på de skrå brædder.

Mick Øgendahl, er det ikke ham fra …?

• Tomgang (2013-nu), TV2 Zulu, skuespiller og manuskriptforfatter
• Alle For To (2013), skuespiller og manuskriptforfatter
• SPAS (2012), one-man show
• Alle For Én (2011), skuespiller og manuskriptforfatter
• Blå Mænd (2008), skuespiller og manuskriptforfatter
• Tak for i aften (2007), TV2 Zulu, sketchshow med Rune Klan
• UNDSKYLD! (2006), one-man show

Køb billet her

Danmarks bedste musikere og kunstnere denne aften

Promenér rundt og oplev romantisk musik med nogle af Danmarks bedste musikere og kunstnere på 12 eventyrlige koncertscener. Alle kunstnere optræder tre gange i løbet af aftenen (varighed a 20 minutter) på hver deres scene i Botanisk Have, Danmarks smukkeste have. 

Oplev denne aften Laid Back, Malte Ebert, Mette Lindberg, Lars Lilholt, Julie Berthelsen, Mick Øgendahl, Kristian Kjærlund, Ghita Nørby, Anna David, Mads Christensen, Romantic Strings, Chris Minh Doky m.fl. m.fl. til arrangementet “En Romantisk Aften i Botanisk Have” fredag den 5. juni 2020 kl. 18-22. En eventyrlig, romantisk & hyggelig koncertoplevelse.

Om Botanisk Have

Vidste du at Botanisk Have i København blev første gang anlagt 
af Christian d. 4. i 1600-tallet. Haven har i tidens løb haft fire forskellige adresser og i 1600-tallet lå  den ved Krystalgade.  Botanisk Have er i dag et levende museum med Danmarks største samling af levende planter, og der dyrkes over 23.000 forskellige planter i haven.