Moonjam Trio – med saxofonist Bobby Ricketts

Moonjam Trio – med saxofonist Bobby Ricketts

Moonjam Trio er bandet Moonjam, der består af Bobby Ricketts (saxofonist), Rasmus Kærså (bassist) og Morten Kærså (pianist/sanger). 

Moonjam har i høj grad gjort sig bemærket ved instrumentalnumre, hvor hovedparten af numrene har saxofon i en karakteristisk og tydelig rolle, som de velkendte og elskede hits ”Shaida”, ”Gennem Ild og Vand” og ”Sarai”.

Lyden og stemningen

Moonjam er et stykke dansk kultur som samler musikalske ledetråde og spejler et tonesprog med skandinaviske rødder – men en stor del af Moonjam’s lyd har sådan set hele tiden været international, i og med at mange af kompositionerne er instrumentalnumre med saxofon.

Magisk, forførende og stemningsfuld koncert i Botanisk Have 2019

Vi glæder os til at opleve en magisk, forførende og stemningsfuld koncert med Moonjam Trio med saxofonist Bobby Richetts onsdag den 5. juni 2019. En smuk musikalsk oplevelse i Danmarks smukkeste have – Botanisk Have i København. 

Danmarks bedste musikere og kunstnere denne aften

Promenér rundt og oplev romantisk musik med nogle af Danmarks bedste musikere og kunstnere på 11 eventyrlige koncertscener. Alle kunstnere optræder tre gange i løbet af aftenen (varighed af 20 minutter) på hver deres scene i Botanisk Have, Danmarks smukkeste have. 

Oplev f.eks. Kasper Winding, Sebastian, Dorthe Gerlach, Live String, Susanne Elmark, Alberte Winding, Debbie Cameron, Nanna Lüders Jensen, Ginman/Blachman/Dahl, Thomas Buttenschøn, Moonjam Trio med Bobby Ricketts m.fl. til arrangementet “En Romantisk Aften i Botanisk Have” onsdag den 5. juni 2019 kl. 18-22. En hyggelig & eventyrlig koncertaften!

 

Køb billet nu
Botanisk Have Koncert 2019