Nanna Lüders Jensen

Nanna Lüders Jensen

Sangerinden Nanna Lüders Jensen – kendt af alle bare som Nanna – brændte sig ind i danskernes bevidsthed med kæmpehits som ’Buster’ og ’Afrika’, men forsvandt siden fra det store rampelys. Nu er hun tilbage!

Glæd dig til at opleve Nanna i Botanisk Have 2019 med hendes fantastiske sange Sammenhold Du” , “Buster” , “Afrika” , “Helst om Kærlighed” m. fl. Melodier, tekster og Nannas vidunderlig stemme, du altid vil huske!

Sangene danskerne elsker og aldrig glemmer

Nannas gennembrud kom i 1984 med sangen Buster, hun selv har skrevet til filmen “Busters verden”, instrueret af Bille August. En sang der går over i historien som en evergreen.

I 1985 vandt hun en konkurrence udskrevet af Røde Kors, der ønskede at skabe et dansk svar på den britiske “Do They Know it’s Christmas?” og den amerikanske “We Are the World”, der begge var en række verdensstjerners støttesange til Afrikas sultende befolkning. Sangen kom til at hedde “Afrika” og blev indspillet af en stribe af 1980’ernes danske musikstjerner, herunder C.V. Jørgensen, Sanne Salomonsen og Thomas Helmig sammen med Nanna selv. Sangen blev et af årets største danske hits.

Anmelderne giver Nanna rosende ord

Nanna har udgivet over 6 albums og har igennem årene modtaget flotte ord fra anmelderne:

“…Nanna fortsat glimter med en stemme, som er en af de bedste herhjemme. Den pige kan stadig synge med englene” – anmelder GAFFA

“Denne sødmefulde, letnaive og meget melankolske forfører af en stemme – ingen synger som Nanna, og Nanna synger heldigvis kun som sig selv” – anmelder Berlingske Tidende

Nanna synger i de smukke og idylliske omgivelser i Botanisk Have

Vi glæder os til at opleve Nanna Lüders Jensen med pianist onsdag den 5. juni 2019. Et glædeligt genhør med de uforglemmelig og magiske sange “Buster”, “Afrika” , “Sammenhold Du” m.fl.  i Danmarks smukkeste have – Botanisk Have København. 

Danmarks bedste musikere og kunstnere denne aften

Promenér rundt og oplev romantisk musik med nogle af Danmarks bedste musikere og kunstnere på 11 eventyrlige koncertscener. Alle kunstnere optræder tre gange i løbet af aftenen (varighed af 20 minutter) på hver deres scene i Botanisk Have, Danmarks smukkeste have. 

Oplev f.eks. Kasper Winding, Sebastian, Dorthe Gerlach, Live String, Susanne Elmark, Alberte Winding, Debbie Cameron, Nanna Lüders Jensen, Ginman/Blachman/Dahl, Thomas Buttenschøn, Moonjam Trio med Bobby Ricketts m.fl. til arrangementet “En Romantisk Aften i Botanisk Have” onsdag den 5. juni 2019 kl. 18-22. En hyggelig & eventyrlig koncertaften!

Køb billet nu

 

Botanisk Have Koncert 2019