Praktisk Info 2021

PRAKTISKE INFORMATIONER

Indgange til Botanisk Have – står på din billet

På din billet står der, hvilken indgangsport du skal benytte.

  • PORT 1
  • PORT 2
  • m. fl.

Du kan KUN benytte den port, der fremgår af din billet. 

Billetkontrol og adgang gennem porte fra kl. 18:00

Arrangementet åbner kl. 18:00 hvor der er adgang ved fremvisning af entrebillet. Der er IKKE adgang før kl. 18:00. Første koncert er ca. kl. 19:00.

Program udleveres ved ankomst

Der udleveres et program med oversigtskort ved ankomst i Botanisk Have.

Tidsplan for koncerter

Der er 12 scener til denne koncert, og hver kunstner optræder tre gange i løbet af aftenen á 20 minutter. Oversigtskort og tidsplan er udsendt på mail til alle der har købt billet.

Tæpper & puder må gerne medbringes

Du må meget gerne medbringe tæpper, puder og plaider så du kan sidde på græsset i Botanisk Have.

Paraplyer er IKKE tilladt til dette arrangement

Paraplyer er ikke tilladt at medbringe eller bruge til arrangementet, og man nægtes adgang til arrangementet hvis dette ikke overholdes.  I tilfælde af regn anbefaler vi, at man medbringer regntøj f.eks. regnfrakke/regnslag med hætte. Der vil ikke blive solgt regnslag til arrangementet.

Oversigtskort & Tidsprogram 2020

Du vil modtage et oversigtskort samt tidsprogram og nærmere detaljer senest 10 dage inden arrangementet på din e-mail. Oversigtskort er udsendt på mail til alle der har købt billet.

Mad og drikke – hvad må man medbringe?

Det vil ikke være tilladt at medbringe egen mad og drikkevarer denne aften. Overholdes dette ikke nægtes adgang til arrangementet. Visitation kan finde sted. 

Mad og drikke – dette kan du købe til arrangementet

Sortiment oplyses ca. 10 dage før eventdatoen på denne side.

Forudbestilling af picnickurve

Det er ikke muligt at forudbestille endnu. Alle der køber entrebillet vil senest den 20. maj 2021 modtage en e-mail med link til forudbestilling (grundet COVID-19 åbner salget ikke før). Har du købt entrebillet, vil der blive sendt en e-mail til dig med oplysning om når det er muligt at forudbestille picnickurve.

Udlevering af forudbestilt picnickurve

Se på oversigtskortet hvor picnickurve udleveres. Husk at medbringe din picnickurv-billet ud printet på papir. Billetter på mobiltelefon er ikke gyldig som billet. Glemte billetter erstattet ikke på dagen. Faktura og betalingskvittering er ikke gyldig som billet

Siddepladser – ikke tilladt at medbringe egne stole, taburetter o.lign.

Det er tilladt at medbringe tæpper og puder, så man bl.a. kan sidde i græsset foran scenerne. Det vil IKKE være tilladt at medbringe “jægerstok”, fold-ud-møbler, stole, taburetter, bænke, campingstole eller lignende møbler af nogen art i Botanisk Have til dette arrangement. Det er tilladt at medbringe rollator. Der er parkbænke rundt om i Botanisk Have, så man kan sidde og nyde den skønne stemning.

Botanisk Have hyggelig koncert 2019

Oversigtskort over Botanisk Have 

Du vil modtage et oversigtskort over Botanisk Have senest 10 dage før arrangementet. På oversigtskortet vil alle indgangsporte tydeligt være markeret (du kan se på din billet, hvilken port du skal benytte), toiletter, barer, udlevering af picnickurve, samt hvor i Botanisk Have de forskellige scener er placeret. Print kortet ud og medbring det i Botanisk Have.

Rygning-kun i afgrænsede områder 

Der vil være ryge-pit-stop område markeret på oversigtskort. Det vil IKKE være tilladt at ryge i Botanisk Have denne aften – dog vil der som nævnt være arrangeret ryge-pit-stop enkelte steder i Botanisk Have. Rygning udenfor dette område vil ikke være tilladt.

Glemmer du din billet eller er den ikke printet på papir

Har du glemt din billet eller er den ikke printet på papir udstedes ikke erstatningsbilletter. Kan du SENEST 2 dage før koncert datoen ikke finde din tilsendte billet skal du omgående kontakte kundeservice på info@bestilbillet.dk

Hvad tid starter og slutter arrangementet i Botanisk Have?

Vores billetkontrol åbner kl. 18:00. Arrangementet slutter kl. 22:00. Portene åbnes kl. 18:00, der er ikke adgang før. Der er adgang ved fremvisning af gyldig billet.

Visitering

Forud for arrangementet kan der evt. være visitering inklusive gennemgang af rygsække, tasker, poser, kurve m.v.

Billetpris for børn og voksne 

Billetpris er den samme for alle uanset alder (også børn). Til den billetkategori er er inkl. velkomst drink tilbyde til børn og unge under 18 år 1 stk. kildevand i stedet for et glas velkomstdrink. Alle billetter tillægges et billetgebyr på 25 kroner inkl. moms af bestilbillet.dk. Vedr. billetsalg læs mere her www.bestilbillet.dk

Bilparkering

I det indre København er placeret en række parkeringshuse og udendørs parkeringsarealer, hvor du mod betaling kan parkere din bil. Læs mere om parkering i indre København her. Desuden henviser vi til parkeringsregler og parkeringsafgifter for Københavns Kommune. Se mere information på Københavns kommunes hjemmeside om parkering.

Cykelparkering

Vi henviser til cykelparkering ved Nørreport Station. Det vil ikke være muligt at medbringe sin cykel eller parkere ved Botanisk Have denne aften.

Tog, bus og Metro

Nørreport Station er den nærmeste togstation. Flere buslinjer og tog kører til og fra Nørreport Station (v. Kongens Have). Køretider for busser se venligst Movias hjemmeside  Køretider for tog se venligst  www.dsb.dk Køretider for Metro se venligst www.m.dk

Taxa

Nærmeste taxa-holdeplads er ved Nørreport Station. Vi henviser til følgende taxaselskaber i København:

  • DAN-TAXI, telefon 70 25 25 25
  • TAXI-NORD, telefon 48 48 48 48
  • AMAGER-ØBRO TAXI, telefon 27 27 27 27
  • TAXA, telefon 35 35 35 35

Kørestolsbrugere

Vi anbefaler ikke dette arrangement til kørestolsbrugere da køreunderlaget ved scenerne i Botanisk Have er græs, og arealet i visse områder er meget kuperet

Garderobe

Der er ikke garderobe.

Din entrebillet og madbillet skal være printet på papir / betalingskvittering el. faktura giver ikke adgang til arrangementet

Det kræver køb af billet at komme i Botanisk Have denne aften. Kun gæster, der har entrebillet har adgang til arrangementet i Botanisk Have. Der vil være billetkontrol ved alle indgange til Botanisk Have denne aften.

KONCERTBILLET med stregkode – skal være printet på papir og kan kun benyttes én gang.

HUSK, at du skal udskrive din print-selv billet på papir (du modtager den på e-mail) og medbringe den/dem til Botanisk Have. Billetten SKAL printes på standard, hvidt A4-papir. Det er ikke nok at have PDF’en med på fx din mobil – det skal være på papir, så vores scannere kan læse stregkoden. Hver stregkode kan kun læses én gang. Vi anbefaler, at du passer godt på dine print-selv-billetter, så andre ikke får mulighed for at kopiere og misbruge dem. En faktura er ikke gyldig som adgangsbillet og giver IKKE adgang til arrangementet.

PICNICKURV og MIDDAGSRET – TILKØBSBILLET med stregkode – skal være printet på papir

HUSK, at du skal udskrive din tilkøbsbillet hvis du har købt en picnickurv og medbringe den/dem til arrangementet i Botanisk Have. Billetten/billetterne SKAL printes på standard, hvidt A4-papir. Det er ikke nok at have PDF’en med på fx din mobil – det skal være på papir, så vores scannere kan læse stregkoden. Hver stregkode kan kun læses én gang. Vi anbefaler, at du passer godt på dine print-selv-billetter, så andre ikke har mulighed for at kopiere og misbruge dem. En faktura er ikke gyldig som adgangsbillet og giver IKKE adgang til at få udleveret tilkøb.

Salg af billetter

Der er to vigtige grunde til, at du altid skal købe dine billetter ved en autoriseret billetformidler af billetter til koncerten “En Romantisk Aften i Botanisk Have”. Det er kun billetformidler www.bestilbillet.dk der er autoriseret til at sælge billetter til dette arrangement.
1) Du undgår at betale overpris for billetten
2) Du er sikker på, at billetten er gyldig

Botanisk Haves historie 

Botanisk Have er i dag et levende museum med Danmarks største samling af levende planter og haven har en spændende historie. Læs mere her

Salg af billetter på dagen

Der vil ikke blive solgt billetter på dagen. Ønsker du at købe billet læs mere her www.bestilbillet.dk

Vejrforhold

Arrangementet vil blive forsøgt gennemført i tilfælde af regn eller lign. Billetter refunderes ikke ved ændringer i repertoiret/program, ændring af dato, forskydning af tidsplan, force majeure, vejrlig, storkonflikt,
strejke/lockout, arbejdsnedlæggelse, strømsvigt, blokader af veje og broer. Delvis gennemførelse af arrangementet m.v. er således ikke en
aflysning, og pengene refunderes ikke. Kunden kan ikke gøre krav mod arrangøren.

Rollator og kørestol

Det er tilladt at medbringe rollator og kørestol.

Hunde til arrangementet

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr som hunde m.m. i Botanisk Have. Har du en førerhund bedes du venligst kontakt vores kundeservice på 33 15 40 00, da vi har særlige regler vedr. førerhunde.

Presse

Medier er velkommen til at kontakte vores presseafdeling via email info@bestilbillet.dk

KUNDESERVICE – Fik du ikke svar på dine spørgsmål?

Skriv til info@bestilbillet.dk så hjælper vi dig omgående. Kundeservice telefon 33 15 40 00 

*Forbehold for ændringer og tastefejl