Praktiske Informationer

PRAKTISKE INFORMATIONER

 

 

Indgange til Botanisk Have – står på din billet

På din billet står der, hvilken indgangsport du skal benytte f.eks. PORT 1, PORT 2 etc. Du kan kun benytte den port, der fremgår af din billet. Arrangementet starter kl. 18:00 hvor der er adgang ved fremvisning af billet – portene åbnes i god tid før.

Forudbestil mad og drikke m.m.

Du kan forudbestille mad og drikke m.m. De lækre Konge Picnickurve udleveres i Botanisk Have. Du vil modtage et oversigtskort og nærmere detaljer senest 10 dage inden arrangementet.

Mad og drikke – hvad må man medbringe?

Det vil ikke være tilladt at medbringe egen mad og drikkevarer denne aften. Visitation kan finde sted. Picnickurv kan købes ved forudbestilling. Der vil være barsalg med vin, øl, vand, kaffe & te og andre lækkerier i Botanisk Have denne aften.

Billetpris for børn og voksne 

Alle billetter tillægges et billetgebyr på 25 kroner inkl. moms af bestilbillet.dk. Billetpris er 300 kr. inkl. moms (+ billetgebyr 25 kr.) og inkluderer: Adgang til Botanisk Have, et glas kølig rosé samt musik ifølge programmet. Billetpris er den samme for alle uanset alder (også børn). Til børn og unge under 18 år tilbydes 1 stk. kildevand i stedet for et glas kølig rosé.

Siddepladser – ikke tilladt at medbringe egne stole, taburetter o.lign.

Det er tilladt at medbringe tæpper og puder, så man bl.a. kan sidde i græsset foran scenerne. Det vil IKKE være tilladt at medbringe “jægerstok”, fold-ud-møbler, stole, taburetter, bænke, campingstole eller lignende møbler af nogen art i Botanisk Have til dette arrangement. Det er tilladt at medbringe rollator og kørestol. Der vil være bænke rundt om i Botanisk Have, så man kan sidde og nyde den skønne stemning.

Picnic-tæpper og siddepude

Du må meget gerne medbringe tæpper, puder og plaider så du kan sidde på græsset i Botanisk Have.

Botanisk Have hyggelig koncert 2019

Oversigtskort over Botanisk Have – sendes senest 10 dage før arrangementet

Du vil modtage et oversigtskort over Botanisk Have senest 10 dage før arrangementet. På oversigtskortet vil alle indgangsporte tydeligt være markeret (du kan se på din billet, hvilken port du skal benytte), toiletter, barer, udlevering af picnickurve, samt hvor i Botanisk Have de forskellige scener er placeret. Print kortet ud og medbring det i Botanisk Have.

Rygning-kun i afgrænsede områder 

Der vil være ryge-pit-stop område markeret på oversigtskort, som alle vores gæster modtager 10 dage før eventdatoen. Det vil IKKE være tilladt at ryge i Botanisk Have denne aften – dog vil der som nævnt være arrangeret ryge-pit-stop enkelte steder i Botanisk Have. Rygning udenfor dette område vil ikke være tilladt.

Bilparkering

I det indre København er placeret en række parkeringshuse og udendørs parkeringsarealer, hvor du mod betaling kan parkere din bil. Læs mere om parkering i indre København her. Desuden henviser vi til parkeringsregler og parkeringsafgifter for Københavns Kommune. Se mere information på Københavns kommunes hjemmeside om parkering.

Cykelparkering

Vi henviser til cykelparkering ved Nørreport Station. Det vil ikke være muligt at medbringe sin cykel eller parkere ved Botanisk Have denne aften.

Tog, bus og Metro

Nørreport Station er den nærmeste togstation. Flere buslinjer og tog kører til og fra Nørreport Station (v. Kongens Have). Køretider for busser se venligst Movias hjemmeside  Køretider for tog se venligst  www.dsb.dk Køretider for Metro se venligst www.m.dk

Taxa

Nærmeste taxa-holdeplads er ved Nørreport Station.

Vi henviser til følgende taxaselskaber i København:

  • TAXA, telefon 35 35 35 35
  • DAN-TAXI, telefon 70 25 25 25
  • TAXI-NORD, telefon 48 48 48 48
  • AMAGER-ØBRO TAXI, telefon 27 27 27 27

Kørestolsbrugere

Alle er velkomne i Botanisk Have, og der kræves ingen særlig billet for kørestolsbrugere, blot vores almindelige adgangsbillet. Dog skal vi oplyse, at køreunderlaget i Botanisk Have er græs, og havens stier er belagt med hårdt stabilgrus. Der vil ikke være køreplader eller lignende foran scenerne – alle scenerne vil stå på græsarealerne. I Botanisk Have vil der denne aften ved “En Romantisk Aften i Botanisk Have” være handicapvenlige toiletter, og disse toiletter vil være markeret på oversigtskort over haven. Dette kort modtager alle, der køber billet, senest 10 dage før arrangementsdatoen. Ved spørgsmål kontakt venligst vores kundeservice på 33 15 40 00. Vi har ikke ledsagerordning.

Rollator og kørestol

Det er tilladt at medbringe rollator og kørestol.

Hunde til arrangementet

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr som hunde m.m. i Botanisk Have. Har du en førerhund bedes du venligst kontakt vores kundeservice på 33 15 40 00, da vi har særlige regler vedr. førerhunde.

Garderobe

Det oplyses senest 10 dage før om der er garderobe til dette arrangement

Visitering

Forud for arrangementet kan der evt. være visitering inklusive gennemgang af rygsække, tasker, poser, kurve m.v.

Hvad tid starter og slutter arrangementet i Botanisk Have?

Arrangementet begynder kl. 18:00 og slutter kl. 22:00. Portene åbnes i god tid. Der er adgang ved fremvisning af gyldig billet.

Salg af billetter på dagen

Hvis arrangementet ikke er udsolgt på forhånd, vil det være muligt at købe de sidste billetter på selve arrangementsdagen.

Billetter til En Romantisk Aften i Botanisk Have

Det kræver køb af billet at komme i Botanisk Have denne aften, enten i forsalg eller evt. ved indgangen, hvis der stadig er billetter til salg. Kun gæster, der har entrebillet har adgang til arrangementet i Botanisk Have. Der vil være billetkontrol ved alle indgange til Botanisk Have denne aften. Billetpris (børn/voksne) 300 kr. pr. person (+ billetgebyr).

KONCERTBILLET med stregkode – skal være printet på papir og kan kun benyttes én gang.

HUSK, at du skal udskrive din print-selv billet på papir (du modtager den på e-mail) og medbringe den/dem til Botanisk Have. Billetten SKAL printes på standard, hvidt A4-papir. Det er ikke nok at have PDF’en med på fx din mobil – det skal være på papir, så vores scannere kan læse stregkoden. Hver stregkode kan kun læses én gang. Vi anbefaler, at du passer godt på dine print-selv-billetter, så andre ikke får mulighed for at kopiere og misbruge dem. En faktura er ikke gyldig som adgangsbillet og giver IKKE adgang til arrangementet.

PICNICKURV – TILKØBSBILLET med stregkode – skal være printet på papir

HUSK, at du skal udskrive din tilkøbsbillet hvis du har købt en picnickurv og medbringe den/dem til arrangementet i Botanisk Have. Billetten/billetterne SKAL printes på standard, hvidt A4-papir. Det er ikke nok at have PDF’en med på fx din mobil – det skal være på papir, så vores scannere kan læse stregkoden. Hver stregkode kan kun læses én gang. Vi anbefaler, at du passer godt på dine print-selv-billetter, så andre ikke har mulighed for at kopiere og misbruge dem. En faktura er ikke gyldig som adgangsbillet og giver IKKE adgang til at få udleveret tilkøb.

Presse

Medier er velkommen til at kontakte vores presseafdeling via email event@pbaction.dk

Fik du ikke svar på dine spørgsmål?

Ring venligst til 33 15 40 00 eller skriv til info@bestilbillet.dk så hjælper vi dig omgående.

Botanisk Have Koncert 2019