Praktiske Informationer

Praktisk information i Botanisk Have

Billetsalg – ALT UDSOLGT!

Der sælges et begrænset antal billetter i indgangen PORT 2 på hjørnet af Øster Voldgade/Sølvgade (så længe lager haves). Billetsalg i PORT 2 har åbent fra kl. 15:30 Billetpris 325 kroner (kun kontanter og Mobilepay)

Hotline – 30 70 96 42

Har du praktiske spørgsmål vedr. arrangementet ring 30 70 96 42

Indgange til Botanisk Have – står på din billet

På din billet står der hvilken indgangsport du skal benytte f.eks. PORT 1, PORT 2 ect. Du kan kun benytte den port, der fremgår af din billet. Arrangementet starter kl. 18:00 hvor der er adgang ved fremvisning af billet. Port nummer oplyses på program der udsendes senest 1. juni 2018 til alle der har købt billet (udsendes på e-mail).

Jeg har en billet eller tilkøbsbillet hvor der står “Kongens Have” på – er den gyldig?

Nej den er ugyldig –  ALLE billetter hvor der står “En Romantisk Aften i Kongens Have” er ugyldige. Der sendes senest 10 dage før koncertdatoen nye billetter til dig der har købt billet fra 1. august 2017 – 1. marts 2018 hvor der på billetten står Kongens Have. Det er dit eget ansvar at udprinte din nye billet/billetter og medbringe disse. Der udleveres IKKE erstatningsbilletter på dagen. Billetter hvor der står “En Romantisk Aften i Kongens Have” vil blive afvist som ugyldige. Spørgsmål vedr. dette skriv til info@bestilbillet.dk

Oversigtskort

På oversigtskortet vil alle indgangsporte tydeligt være markeret (du kan se på din billet hvilken port du skal benytte), toiletter, barer, udlevering af picnickurve, samt hvor i Botanisk Have de forskellige scener er placeret. Print kortet og medbring det i Botanisk Have – Klik her

Aftenens program

Her kan du se alle spilletider, og hvor de forskellige scener er i Botanisk Have – Klik her

Kan jeg gå ud af Botanisk Have efter min billet er kontrolleret – og komme tilbage?

Nej, når du først er kommet igennem vores billetkontrol, kan billetten ikke benyttes igen. Forlader du derfor Botanisk Have, kan du ikke komme ind igen.

Erstatningsbilletter ikke muligt på koncertdagen

Bestilbillet.dk vil som en gratis service udstede erstatningsbilletter via e-mail, såfremt dine billetter bortkommer eller du ikke kan finde dem indtil den 4. juni. Skriv til vores kundeservice på info@bestilbillet.dk såfremt du har behov for at få dine billetter erstattet. VIGTIGT! Denne service er gratis indtil den 2. juni 2018. På selve koncertdatoen udstedes ikke erstatningsbilletter billetter, har du derfor glemt din billet eller ikke printet den på papir vil det ikke være muligt at udstede erstatningsbillet til dig, og du må købe en ny billet.

Mad og drikke – hvad må man medbringe?

Det vil ikke være tilladt at medbringe egen mad og drikkevarer denne aften. Visitation kan finde sted. Picnickurv kan købes ved forudbestilling. Der vil være barsalg med vin, øl, vand samt en område hvor der sælges pølser samt kaffe & te i Botanisk Have denne aften. Læs mere

Barsalg & kaffebar i Botanisk Have

Der sælges denne aften vin, øl, vand, kaffe og te med træstammer, røde pølser med brød. Se venligst placeringen af barer på oversigtskortet.

Velkomstdrink

Der er inkluderet et glas kølig rosé i din entrebillet. Se venligst på oversigtskortet hvor udleveringen af velkomstdrink sker.

TILKØBSBILLET til KONGE PICNICKURV med stregkode – skal være printet på papir

HUSK, at du skal udskrive din tilkøbsbillet hvis du har købt en picnickurv og medbringe den/dem til arrangementet i Botanisk Have. Billetten/billetterne SKAL printes på standard, hvidt A4-papir. Det er ikke nok at have PDF’en med på fx din mobil – det skal være på papir, så vores scannere kan læse stregkoden. Hver stregkode kan kun læses én gang. Vi anbefaler, at du passer godt på dine print-selv-billetter, så andre ikke for mulighed for at kopiere og misbruge dem. En faktura er ikke gyldig som adgangsbillet og giver IKKE adgang til at få udleveret tilkøb.

KONCERTBILLET med stregkode – skal være printet på papir

HUSK, at du skal udskrive din print-selv billet på papir (du har modtaget den på e-mail) og medbringe den/dem til Botanisk Have. Billetten SKAL printes på standard, hvidt A4-papir. Det er ikke nok at have PDF’en med på fx din mobil – det skal være på papir, så vores scannere kan læse stregkoden. Hver stregkode kan kun læses én gang. Vi anbefaler, at du passer godt på dine print-selv-billetter, så andre ikke for mulighed for at kopiere og misbruge dem. En faktura er ikke gyldig som adgangsbillet og giver IKKE adgang til arrangementet.

Siddepladser – ikke tilladt at medbringe egne stole, rygsække med stol, taburetter o.lign.

Det er tilladt at medbringe tæpper så man også kan sidde i græsset foran scenerne. Det vil IKKE være tilladt at medbringe “jægerstok”, fold-ud-møbler, stole, taburet, bænke, campingstole eller lignende møbler af nogen art i Botanisk Have til dette arrangement. Det er tilladt at medbringe rollator og kørestol. Der vil bænke rundt i Botanisk Have så man kan nyde den skønne stemning.

Rygning i Botanisk Have (rygeområder)

Der vil være ryge-pit-stop område markeret på oversigtskort. Det vil være ikke være tilladt at ryge i Botanisk Have denne aften – dog vil der være arrangeret ryge-pit-stop enkelte steder i Botanisk Have. Rygning udenfor dette område vil ikke være tilladt.

Picnic-tæpper (husk at medbringe)

Du må meget gerne medbringe tæpper og plaider så du kan sidde på græsset i Botanisk Have.

Adgangsbillet til En Romantisk Aften i Botanisk Have

Det kræver køb af billet at komme i Botanisk Have denne aften, enten i forsalg eller evt. ved indgangen, hvis der stadig er billetter til salg. Kun gæster, der har éntrebillet har adgang til arrangementet i Botanisk Have. Der vil være billetkontrol ved alle indgange til Botanisk Have denne aften. Billetpris (børn/voksne) 300 kr. pr. person (+ billetgebyr).

Forudbestil mad og drikke m.m.

Du kan forudbestille mad og drikke m.m. Picnickurve udleveres i Botanisk Have. Læs mere her

Billetpris for børn og voksne

Billetpris for børn og voksne er den samme uanset alder. Alle billetter tillægges et billetgebyr på 25 kroner inkl. moms af bestilbillet.dk. Billetpris er 300 kr. inkl. moms (+ billetgebyr 25 kr) og inkluderer: Et glas kølig rosé samt musik ifølge program. Billetpris er den samme for alle uanset alder (også børn). Til børn og unge under 18 år tilbydes 1 stk. kildevand i stedet for ét glas rosé.

Bilparkering

I det indre København er placeret en række parkeringshuse og udendørs parkeringsarealer, hvor du mod betaling kan parkere din bil. Læs mere om parkering i indre København her. Desuden henviser vi til parkeringsregler og parkeringsafgifter for Københavns Kommune. Se mere information på Københavns kommunes hjemmeside om parkering.

Cykelparkering

Vi henviser til cykelparkering ved Nørreport Station. Det vil ikke være muligt at medbringe sin cykel eller parkere ved Botanisk Have denne aften.

Tog, bus og Metro

Nørreport Station er den nærmeste togstation. Flere buslinjer og toge køre til og fra Nørreport Station (v. Kongens Have). Køretider for busser se venligst Movias hjemmeside  Køretider for tog se venligst  www.dsb.dk Køretider for Metro se venligst www.m.dk

Taxa

Nærmeste taxa-holdeplads er ved Nørreport Station.
Vi henviser til følgende taxaselskaber i København:
TAXA, telefon 35 35 35 35
DAN-TAXI, telefon 70 25 25 25
TAXI-NORD, telefon 48 48 48 48
AMAGER-ØBRO TAXI, telefon 27 27 27 27

Kørestolsbrugere

Alle er velkomne i Botanisk Have, og det kræver ingen særlig billet for kørestolsbrugere, blot vores almindelige adgangsbillet. Dog skal vi oplyse, at køreunderlaget i Botanisk Have er græs, og havens stier er belagt med grus. Der vil ikke være køreplader eller lignende foran scenerne – alle scenerne vil stå på græsarealerne. I Botanisk Have vil der denne aften ved “En Romantisk Aften i Botanisk Have” være handicapvenlige toiletter, og disse toiletter vil være markeret på kort over haven. Dette oversigtskort modtager alle, der køber billet senest 10 dage før arrangementsdatoen. Ved spørgsmål kontakt venligst vores kundeservice på 33 15 40 00. Vi har ikke ledsagerordning.

Rollator og kørestol

Det er tilladt at medbringe rollator og kørestol.

Hunde til arrangementet

Det er ikke tilladt at medbringe hunde i Botanisk Have. Har du en førerhund bedes du venligst kontakt vores kundeservice på 33 15 40 00, da vi har særlige regler vedr. førerhunde.

Garderobe

Der er til dette arrangement ikke garderobe i Botanisk Have.

Visitering

Forud for arrangementet kan der evt. være visitering inklusive gennemgang af rygsække, tasker, poser, kurve m.v.

Ordensregler i Botanisk Have

Pas godt på planterne. Bedene må ikke betrædes, og det er ikke tilladt at klatre i træerne. Tag en god oplevelse med hjem, men lad blomster, frø og andre plantedele blive i haven. Cykler, møbler, stole m.m. må ikke medbringes i haven.

Palmehuset

Palmehuset har lukket denne aften. Arrangementet er et udendørs arrangement i Botanisk Have

Hvilken tid er starter og slutter arrangementet i Botanisk Have?

Arrangementet begynder kl. 18:00 og slutter kl. 22:00. Der er adgang ved fremvisning af gyldig billet. Du har modtaget information om hvornår dørene åbner på din e-mail.

Salg af billetter på dagen

Hvis arrangementet ikke er udsolgt på forhånd, vil det være muligt at købe billetter på selve arrangementsdagen. Billetsalg er ved Port 2 på hjørnet af Øster Voldgade/Sølvgade

Presse

Medier er velkommen til at kontakte vores presseafdeling via email event@pbaction.dk eller ring pressekontor 30 70 96 42