Program 2019

 

PROGRAM 2019

Program 2019 – Stemningsfuld musikoplevelse midt i København

“En Romantisk Aften i Botanisk Have” er en koncert hvor du promenére rundt i den idylliske have og oplever nogle af Danmarks bedste musikere og kunstnere. Hver kunstner optræder på én af de 12 eventyrlige koncertscener der er placeret i hele den smukke Botanisk Have. “En Romantisk Aften i Botanisk Have” afholdes onsdag den 5. juni 2019 kl. 18:00-22:00. 

Oplev ALLE disse fantastiske musikere samme aften

Du kan denne eventyrlige aften opleve Kasper Winding, Sebastian, Rugsted & Kreutzfeldt, Dorthe Gerlach, Alberte Winding, Thomas Buttenschøn, Debbie Cameron, Nanna Lüders Jensen, Ginman/Blachman/Dahl, Live Strings, Susanne Elmark og Moonjam Trio med saxofonist Bobby Rickett.

12 eventyrlige scener i den smukke have

På de 12 scener rundt i Botanisk Have optræder hver kunstner tre gange i løbet af aftenen på hver deres scene. Der er faste havebænke rundt i haven, så man indimellem kan sidde og nyde den skønne stemning. Du er velkommen til at medbringe tæppe eller pude, så du kan sidde på græsset og skråningerne og nyde koncerterne.

Køb billetter nu til denne eventyrlige musikalske oplevelse 2019

En aften hvor du i de smukke omgivelser i Botanisk Have kan nyde nogle af de mest romantiske melodier midt i Brombærhaven, ved Stenhøjen, Staudekvarteret, Granbakken, ved Palmehuset, ved den Hvide Bro, ved den idylliske sø & Observatoriehøjen – En magisk stemning der skal opleves. 

VIP Diamant Billetpris 600 kr. pr. person inkluderer (KØB NU – KLIK HER):
·       Entrebillet til koncerten via VIP indgangen i Botanisk Have
·       Et glas rosé på Palmehusets terrasse
·       En kop friskbrygget kaffe samt lækker kage
·       Et behageligt sommertæppe i blødt fleece 

Alm. Billetpris 300 kr. pr. person inkluderer (UDSOLGT)

Køb billet nu

Botanisk Have Koncert 2019