Program 2019

SPÆNDENDE PROGRAM 2019

Slider

PRESALE BILLETSALGET TIL 2019 ER ÅBENT 

“En Romantisk Aften i Botanisk Have” er en koncert hvor du promenére rundt i den idylliske have og oplever nogle af Danmarks bedste musikere og kunstnere. Hver kunstner optræder på én af de 11 eventyrlige koncertscener der er placeret i hele den smukke Botanisk Have. “En Romantisk Aften i Botanisk Have” afholdes onsdag den 5. juni 2019 kl. 18:00-22:00. Koncerten var total udsolgt i 2018. 

Køb billet nu

 

11 EVENTYRLIGE SCENER I DEN SMUKKE HAVE 

På de 11 scener rundt i Botanisk Have optræder hver kunstner tre gange i løbet af aftenen på hver deres scene. Der er faste havebænke rundt i haven, så man indimellem kan sidde og nyde den skønne stemning. Du er velkommen til at medbringe tæppe eller pude, så du kan sidde på græsset og skråningerne og nyde koncerterne.

NYT OG SPÆNDENDE 2019 KONCERTPROGRAM

Kunstnerne for dette års koncert i 2019 vil alle blive offentliggjort løbende frem mod arrangementsdatoen og de vil samlet sikre og fuldende aftenens musikprogram til den helt store eventyrlige oplevelse. Seks ud af 11 store musikere og kunstnere er offentliggjort nu Kasper Winding, Dorthe Gerlach, Susanne Elmark, Live Strings, Nanna Lüders Jensen, Moonjam med Bobby Ricketts

KØB BILLETTER NU TIL DEN SMUKKE OG MUSIKALSKE OPLEVELSE 2019

En aften hvor du i de smukke omgivelser i Botanisk Have kan nyde nogle af de mest romantiske melodier midt i Brombærhaven, ved Stenhøjen, Staudekvarteret, Granbakken, ved Palmehuset, ved den Hvide Bro, ved den idylliske sø & Observatoriehøjen – En magisk stemning der skal opleves. Billetpris er 300 kr. pr. person inkl. et glas kølig rosé. Der er et begrænset antal billetter til hele arrangementet og maks. 8 billetter pr. person.