Rugsted & Kreutzfeldt

Oplev Rugsted & Kreutzfeldt 

Rugsted & Kreutzfeldt består af to af Danmarks dygtigste musikere, komponister og musikproducere – nemlig Jens Rugsted og Stig Kreutzfeldt. De er elsket og højt respekteret for deres iørefaldende, lækre og særdeles velproducerede sange som hele Danmark synger med på f.eks. “Jeg ved det godt” , “Sad i Parken”, ” Går Gennem Tiden” , “Ta´ Med” m.fl. Deres bas er blevet kaldt guddommelig, deres stemmer unikke, og deres duo som ikonisk for dansk musikhistorie. 

Det bliver en hjertevarm koncertoplevelse med Rugsted & Kreutzfeldt i Botanisk Have i København onsdag den 5. juni 2019.

Det hele startede i 1977

I 1977 mødte Stig og Jens hinanden i et lydstudie, hvor Stig arbejdede som en af landets dygtigste studieteknikere, og Jens var en af de mest benyttede studiemusikere. I 1979 udgav de deres debutalbum med Stig som leadvokalist og Jens som bassist og korsanger, ligesom de selv betjente en række andre instrumenter. Desuden fik de hjælp fra folk som trompetisten Palle Mikkelborg og trommeslageren Kasper Winding. Teksterne var skrevet af blandt andre digteren Dan Turèll. Det var i disse år, at Rugsted & Kreutzfeldt brød igennem den danske lydmur med deres hits, og i løbet af de næste tre år blev de et af landets allerstørste navne.

Pop og perfektionisme

1980’erne var en tid, hvor de musikalske kodeord ellers var punk og new wave, og her var Rugsted & Kreutzfeldt en torn i øjne og øre på mange danske anmeldere, der hverken forstod eller brød sig om duoens hang til pop og perfektionisme – som publikum til gengæld elskede i så høj grad, at deres andet album solgte mere end 100.000 eksemplarer. I dag har Rugsted & Kreutzfeldt udgivet over 8 albums og skriver også sange og producerer musik med stor succes til andre musikere som f.eks. Sanne Salomonsen, Lis Sørensen, Kim Larsen, Burhan G m.fl.

Om Jens Rugsted 

Jens Rugsted startede som 10-årig med at få undervisning i klassisk guitar, og i 1962 som bare 14-årig spillede han i bandet “Dandy Swingers”. I 1966 startede Jens Rugsted sammen med Flemming Ostermann og Anisette Hansen bandet “Savage Rose”. I 1977 skulle Anders Koppel indspille en ny plade, og her traf han Stig Kreutzfeldt, der arbejdede som studietekniker. De begyndte derefter deres livslange samarbejde og udgav i 1979 deres første plade.

Om Stig Kreutzfeldt

Stig Kreutzfeldt spillede som barn klarinet, og kom som teenager med i teenagegruppen Lollipops. I 1970 fik han smag for musikproduktion og arbejdede i Sweet Silence-studiet, som tekniker og producer for blandt andre Cat Stevens, Ringo Starr, Bifrost m.fl. Stig har siden 1986 haft sit egen musikstudie i Birkerød, og det var også her at b.la. Brødrene Olsens vindersang “Smuk Som Et Stjerneskud” blev produceret af Stig Kreutzfeldt i år 2000. 

Oplev Rugsted & Kreutzfeldt i den eventyrlige og smukke have

Glæd jer til at opleve Rugsted & Kreutzfeldt til arrangementet “En Romantisk Aften i Botanisk Have” onsdag den 5. juni 2019. En smuk musikalsk oplevelse i Danmarks smukkeste have – Botanisk Have i København.

Mød Danmarks bedste musikere og kunstnere denne aften i Botanisk Have

Rugsted & Kreutzfeldt, Kasper Winding, Sebastian, Dorthe Gerlach, Alberte Winding,Thomas Buttenschøn, Debbie Cameron, Nanna Lüders Jensen, Ginman/Blachman/Dahl, Moonjam Trio med Bobby Ricketts, Live Strings, Susanne Elmark kan opleves til arrangementet “En Romantisk Aften i Botanisk Have” onsdag den 5. juni 2019 kl. 18-22. En uforglemmelig og eventyrlig smuk koncertaften.

Køb billet nu

 

Botanisk Have Koncert 2019