Sebastian

Sebastian – solo

En koncertoplevelse med Sebastian er i en klasse for sig – han tryllebinder sit publikum og i samvær med sangeren, sangskriveren og komponisten oplever man på tætteste hold, hvordan Sebastians smukke tekster, hans stemme og fabelagtige guitarspil forenes og tilsammen giver publikum en oplevelse, som sent glemmes. 

Når Sebastian alene på scenen møder sit publikum, får poesien for alvor vinger. Han ledsager sine udødelige sange med anekdoter og en underfundig humor og forener generationer med sange, der har været soundtracket til mange danskeres liv, bl.a. “Du er ikke alene”, “Måske Ku’ vi “, “Romeo” m.fl.

Sebastian er én af Danmarks helt store kunstnere

Sebastian er en kunstner, der har noget at sige til både unge og ældre. Fra dem der lærte Sebastian at kende op gennem 70´erne og ind i 80´erne, over den lange musicalperiode med “Ronja Røverdatter”, “Hodja fra Pjort” og mange flere, til dem der i “Toppen af Poppen” på TV2 opdagede eller genopdagede Sebastian og en række af hans store sange. Sebastian er et langtidsholdbart ikon på den danske musikscene og har været med til at definere dansk musik i snart 50 år. Der vil være de stille og tænksomme sange, de rockende og ikke mindst de eviggrønne sange, vi alle kan synge med på.

Sebastian synger i Botanisk Haves eventyrlige omgivelser

Vi glæder os til at opleve Sebastian til “En Romantisk Aften i Botanisk Have” onsdag den 5. juni 2019. En unik musikalsk oplevelse i Danmarks smukkeste have – Botanisk Have København. Begrænset antal billetter.

Danmarks bedste musikere og kunstnere denne aften

Promenér rundt og oplev romantisk musik med nogle af Danmarks bedste musikere og kunstnere på 11 eventyrlige koncertscener. Alle kunstnere optræder tre gange i løbet af aftenen (varighed af 20 minutter) på hver deres scene i Botanisk Have, Danmarks smukkeste have. 

Oplev f.eks. Kasper Winding, Sebastian, Dorthe Gerlach, Live String, Susanne Elmark, Alberte Winding, Debbie Cameron, Nanna Lüders Jensen, Ginman/Blachman/Dahl, Thomas Buttenschøn, Moonjam Trio med Bobby Ricketts m.fl. til arrangementet “En Romantisk Aften i Botanisk Have” onsdag den 5. juni 2019 kl. 18-22. En hyggelig & eventyrlig koncertaften!

Køb billet nu

 

Botanisk Have Koncert 2019