Søs Fenger

Søs Fenger forener sødme og styrke

Søs Fenger startede for alvor sin karriere som popidol i ”News” og har siden som solist bevæget sig sikkert rundt i mange genrer. På én gang har Søs Fenger, således på forunderlig vis, formået at forvalte både sine musikalske interesser og sit store talent – og holdt fast i den svære kunst at have sig selv og publikum med hele vejen.

En musikalsk oplevelse i Botanisk Have der varmer om hjertet

At hun forstår at forene sødme og styrke er samtidig måske forklaringen på, hvorfor Søs Fenger er blevet rollemodel i flere generationer. Til koncerterne samler Søs et bredt publikum af hele familier til samme event; døtre, brødre, mødre, fædre, de unge teenagere, bedstemødre, svigerforældre, kærester og ægtepar som vil høre ”deres” sange – alle som kender og elsker Søs som performer og for hendes sange. Søs Fenger kan skabe en nærværende koncertoplevelse med nogle af de største kærlighedssange i Danmark.

Søs Fenger synger til koncert i Botanisk Have arrangeret af PB ACTION

Oplev Søs Fenger med trio i den smukke have

  • “Kun Et Kys Herfra” – Søs Fenger
  • “Holder Øje Med Dig – Søs Fenger
  • “Du Er” – Søs Fenger
  • “Inderst Inde” – Søs Fenger

Glæd dig til at opleve Søs Fenger med trio ved en nærværende og stemningsfuld koncert tirsdag den 5. juni 2018 ved “En Romantisk Aften i Botanisk Have”. En musikalsk oplevelse der varmer om hjertet!

Køb billet