Thomas Buttenschøn

Thomas Buttenschøn

Thomas Buttenschøn begejstre både publikum og anmeldere med sine underfundige og varme sange, og han efterlader sit koncertpublikum glade, tankefulde og en vidunderlig musikoplevelse rigere. 

Ved “En Romantisk Aften i Botanisk Have” 2019 synger Thomas Buttenschøn f.eks.“Smukkere End Smuk”, “Fantastiske Mandag” m.fl

Thomas Buttenschøn er en Danmarks mest folkekære sangere og sangskriver og har lavet seks pladeudgivelser siden 2007 hvor han fik sit gennembrud med sangen “Fantastiske Mandag”.  Han er senest i 2018 blev landskendt som den sympatiske og nærværende dommer i TV-programmet ”Danmark har talent” på TV2.

Thomas Buttenschøn er manden der har ordet i sin magt, både når han synger og når han taler, og han skriver sange der kalder på at blive lyttet til. Han er underfundig, fænomenal og for nogle sågar genial. Det musikalske univers er hovedsageligt jazz, pop, funk og blues, og med tekster om hverdagens og kærlighedens op- og nedture. Alt sammen skrevet og sunget med humor og varme. 

Thomas Buttenschøn med guitar kan opleves på sin egen scene til arrangementet “En Romantisk Aften i Botanisk Have” onsdag den 5. juni 2019. En unik musikalsk oplevelse i Danmarks smukkeste have – Botanisk Have København. Begrænset antal billetter.

Køb billet nu